Olet täällä

Mikä yritys?

 

Mikä yritys?

Inspirare on Jaana-Mirjam Mustavuoren vuonna 2009 perustama luova yritys, joka tarjoaa osaamista, iloa ja inspiraatiota kahdella toimialalla: Media ja Koulutus.

Inspirare tarjoaa monipuolisia viestintäpalveluja lehdistölle ja kirjataloille. Yritys tarjoaa myös yksilöllisiä koulutus-, hyvinvointi- ja elämyspalveluja.

 

Kuka?

Jaana-Mirjam Mustavuori on vapaa kirjoittaja ja kouluttaja. Hän on Voi hyvin -lehden entinen päätoimittaja, joka on lähes 20 vuoden ajan kirjoittanut erityisesti elämäntaidon kysymyksistä.

Mustavuori on myös kirjailija ja suomentaja. Hän on suomentanut tietokirjoja ja kirjoittanut teokset "Nainen puntarissa" (Kirjapaja 2012), "Olemisen talossa"   (Kirjapaja 2009) ja "Elämän juurilla" (Kirjapaja 2007) ja "Aistit auki! - Anna elämän koskettaa" (Basam Books 2014). Hänen uusin kirjansa "Tunnevirrassa - Ymmärrä tunteita. 21 näkökulmaa tunteisiin" ilmestyi elokuussa 2017 Viisas Elämä Oy:n kustantamana.   

Koulutukseltaan Mustavuori on oikeustieteen kandidaatti, ja hän on aiemmin toiminut mm. tutkijana ja työskennellyt lähes 20 vuoden ajan ihmisoikeus-, kehitys- ja ympäristöjärjestöissä.

Mustavuorella on 30 vuoden kokemus luovasta ilmaisusta ja kehotyöskentelystä. Hän on opiskellut laulua, teatteri-ilmaisua, luovaa kirjoittamista ja Continuum Movement -työskentelyä. 

Mustavuori valmistui Essential Motion -ohjaajaksi vuonna 2011. Nelivuotinen ohjaajakoulutus tarjosi syvällistä ymmärrystä kehosta, liikkumisesta, omasta itsestä ja vuorovaikutuksesta.


Graafinen suunnittelu StellaIndigo WebDesign. Kuvat Päivi Peltonen.