Olet täällä

Vieraskirja

JaanaH

Kiitos kirjasta Olemisen talossa. Kaunista hetken kuvausta. Kun lähdit talosta, niin itsekin herkistyin lähes kyyneliin. Olisin halunnut että jäät - ja jatkat kirjoittamista.

Kirsi

Ehkä kauneimmat ja selkeimmät kodin kotisivut. Kiitos :)

Jonna P

Hei, Jaana! Tällä hetkellä on menossa kirjasi "Nainen puntarissa". Miten hauskan asiallisesti osaatkaan kirjoittaa. Kirjan teemat ovat niin tätä päivää - vastapainoa todella tarvitaan. Kiitos sanoistasi jälleen! Uuden kirjan nimi kuulostaa hyvin lupaavalta.

tyttönen

Mahtava kirja nainen puntarissa! Juuri puhutaan niistä asioista joita olen itsekin pohtinut ja tuskastellut sitä millaiseksi tämä maailma ja media meitä ihmisiä muokkaa. Jotenkin kolahti tosi syvälle tuo kirja ja avasi uusia ajatuksia. hienoa! :)

Merja

Luin juuri kirjasi Olemisen talossa, ja se oli ihanan rauhoittavaa luettavaa - juuri sopivaa vuorotteluvapaalaiselle. Sisäiset mölyapinat sekä Martta ja Maria kuulostivat niin tutuilta... Hidastajan vuoden edetessä lukijakin koki sen myötä vaikuttavia luontoelämyksiä ja uusia oivalluksia. Kiitos!

Hanna

Ihana tunnelma oli kirjassa "Olemisen talossa". Sen voisi lukea monta kertaa uudestaan. Siitä sai myös paljon hyviä ajatuksia mukaan.

Aija

Hei kiitos kirjasi hidastamisesta kuvaus 10 kuukaudestasi oli mukavaa luettavaa. Ihastuin siihen koska se oli niin rauhallista korostaen tässä ja nyt ajattelua ei etsitä guruja ei jotain jostain. Oli mukavaa lukea ja kävin heti katsomassa mitä on essential movement. Ja sitten sivuillesi. Niin ja kopioin itselleni kirjaluettelon kirjastasi koskapa viittasit niin monta kertaa johonkin ja niitäpä voi sitten lueskella terveisin aija

Jonna P

Hei! Kiitokset aivan mahtavasta kirjasta, jonka satuin löytämään kirjaston uutuuksista. Olemisen talossa - hidastajan vuosi sopii niin mainiosti elämäntilanteeseeni. Olisin toivonut kirjan vain jatkuvan ja jatkuvan... Pieninä hitaina annoksina kirja on oikein loistava, lukemistakin haluaa vain hidastaa ja nauttia sanoista. Erityisesti "mölyapinalauma" ja "Martta ja Maria" ansaitsevat erityismaininnan, loistavia oivalluksia. Kiitos!

Tiina

Upeat sivut, näistä tulee hyvä olo! Niin kauniita kuvia!

Sarasinikka Tompuri

Hei, Näin Anne Pajuluoman nimen sivulla ja yritin etsiä hänen yhteystietojaan, mutta enpä löytänyt. Onko hänelle esim e-mailia? Olen tavannut Annen vuosia sitten, mutta nyt olen kadottanut hänen yhteystietonsa. terv sarasinikka

Sivut


Graafinen suunnittelu StellaIndigo WebDesign. Kuvat Päivi Peltonen.