Olet täällä

Kasvuryhmä

Väsyttääkö? Kärsitkö stressistä? Kaipaatko lisää iloa ja voimaa?

Pysähdy hetkeksi, päästä irti ja vaihda vapaalle. Kokeile helppoja ja hauskoja harjoituksia: vapaata liikettä, tanssia ja hiljentymistä omien kehollisten impulssien aistimiseen innostavan ohjaajan opastuksella. Voima löytyy omasta liikkeestä ja kokemuksesta. Utelias mieli riittää, mitään ei tarvitse osata. Jäykkyys katoaa ja kupliva ilo täyttää mielen. Liike on sielun unohdettu kieli. 

Jos tällainen työskentely kiinnostaa sinua, ota yhteyttä Jaana-Mirjam Mustavuoreen, jmustavuori@inspirare.fi tai puh. 044 3144 726.

Työskentelyssä keskitytään itsetuntemukseen, vuorovaikutukseen, vapaaseen ilmaisuun ja läsnäolon kokemuksen syventämiseen. Muita teemoja ovat oman kehon hyväksyminen ja arkipäivän aistillisuus. Kasvuryhmässä ja Liikevoimalassa käytetään Essential Motion -menetelmää. 

(Tälle kurssille ei ilmoitauduta lomakkeella.)

Ennen kasvuryhmän alkua tai sen aikana voi lukea Jaana-Mirjam Mustavuoren kirjat "Elämän juurilla"(Kirjapaja 2007) ja "Nainen Puntarissa - Kuinka tehdä minunkaupat itsensä ja kehonsa kanssa?" (Kirjapaja 2012). Tutustu myös Mustavuoren teokseen "Aistit auki! - Anna elämän koskettaa", joka ilmestyi 2014 Basam Booksin kustantamana. 


Graafinen suunnittelu StellaIndigo WebDesign. Kuvat Päivi Peltonen.